Personvern

I Saga Interiør ønsker vi å gi deg en spennende handelsreise fra det øyeblikket du besøker nettbutikken for første gang, helt til det øyeblikket du mottar varen. Som en del av denne prosessen blir personvernet ditt ivaretatt, og nedenfor kan du lese mer om hvordan vi beskytter dine opplysninger. Du kan alltid ta kontakt med oss på post@sagainterior.no for innsyn og sletting av dine kundedata.

Vi overholder disse prinsippene ved behandling av dine personlige opplysninger:

 • Vi samler inn og lagrer opplysninger med følgende hovedformål: 
 • Pakking og levering av bestillingen din
 • Kundeservice 
 • Forbedring av din brukeropplevelse
 • Markedsføring
 • Lovmessige krav 
 • Kun informasjon som trengs til ovennevnte formål vil samles inn
 • Personopplysninger slettes når de ikke lenger trengs 
 • Opplysningene dine vil ikke selges
 • Opplysningene dine lagres trygt

Nedenfor kan du lese mer spesifikt om hvordan og hvorfor disse personlige dataene lagres. Det følger også en seksjon med dine rettigheter, og hvordan du tar kontakt med oss for å be om tilgang.

Sagainterior.no, Mattias Skyttersvei 2, 1482 Nittedal, er dataansvarlig for personopplysningene som omfattes av denne personvernerklæringen.

Innsamling & bruk av dine personopplysninger

Fullføring av din bestilling

For å behandle din bestilling trenger vi noen viktige opplysninger fra deg. Når du bestiller noe fra oss, oppgir du navn, adresse, e-post, telefonnummer, betalingsdetaljer og selvfølgelig hvilke produkter du har bestilt. Når du fullfører en bestilling, håndteres betalingen av våre betalingsløsningspartnere, og bestillingen din behandles på vårt lager. Når bestillingen din er pakket og klar for levering, deler vi ditt navn, adresse, e-post og telefon med våre transportpartnere for å fullføre leveransen. Vår lagerpartner, betalingsløsningspartnere og transportpartnere er forpliktet til å oppbevare opplysningene dine trygt.

Kundeservice

Hvis du kontakter vår kundeservice, registrerer vi personopplysningene du gir oss. Vår kundeservice har tilgang til all informasjon om bestillingen din, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte, enten du har spørsmål om statusen på bestillingen din eller ønsker å returnere en vare. Vårt kundeserviceteam kan også se all tidligere korrespondanse med deg, da dette kan hjelpe oss å gi deg bedre service. Med unntak av telefonsamtaler, da vi ikke tar opp våre kunde-samtaler. 

Markedsføring

Vi kan hente din informasjon fra sosiale medier hvor du selv velger å følge oss. Du kan alltid motsette deg behandlingen av dine personopplysninger for direkte markedsføring ved å ta direkte kontakt per mail til post@sagainterior.no.

Min konto

Hvis du velger å opprette en personlig kundekonto, må du gi oss navn og e-postadresse. Du kan også velge å gi oss telefonnummer og adresse. I kontoen din kan du se din handlekurv og din bestillingshistorie. Denne informasjonen vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med eksterne leverandører eller registre.

Lovmessige krav

I tillegg til ovennevnte behandling av dine personopplysninger, bruker og lagrer vi dine personlige data for å overholde regelverkskrav, f.eks. bokføringsregler. 

Rettslig grunnlag for innsamling og bruk av dine personopplysninger

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger på følgende juridiske grunnlag: 

 1. Utføring av en kontrakt 

– Fullføring av din bestilling 

 1. Vår legitime interesse 

– Kundeservice 

 1. Våre juridiske forpliktelser 

– Lovmessige krav

Sosiale medier

Hvis du følger oss, for eksempel Instagram eller Facebook, vil informasjonen du oppgir ikke under noen omstendigheter deles eller bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller koblet til eksterne registre.

Tidsrom for lagring av personopplysninger 

Vi lagrer bare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig, for å oppfylle formålet de ble samlet inn for. Når dette ikke lenger er tilfelle, blir informasjonen automatisk slettet. Når du er logget inn på din personlige kundekonto, kan du alltid redigere informasjonen din. Du kan også sende inn en forespørsel der du ber oss om å slette spesifikk informasjon eller all personlig informasjon vi har om deg. Vi vil overholde forespørselen. 

Dine rettigheter

Som forbruker i EU er dine personopplysninger omfattet av EUs forordning for personvern (GDPR). Dette betyr at dine rettigheter som den registrerte er de samme i alle EU-land. Hvis du ønsker å utøve noen av dine rettigheter, bes du sende inn en forespørsel per mail til post@sagainterior.no. Nedenfor kan du lese mer om de ulike rettighetene dine: 

Retten til innsyn 

En av de viktigste rettighetene du har, er retten til å be om tilgang til de opplysningene vi har registrert på deg. I dette tilfellet vil vi gi deg en kopi av dine personopplysninger. 

Retten til å bli glemt 

En annen viktig rettighet du har i relasjonen til oss er retten til å bli glemt, hvilket betyr at du kan sende en forespørsel og be om at vi sletter de opplysningene vi har registrert på deg. Vi sletter ikke nødvendigvis alle opplysningene ettersom vi er pålagt å fortsette å lagre visse data for å kunne overholde de juridiske kravene. 

Retten til innsigelse 

Du har rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger av enkelte årsaker. Du kan for eksempel motsette seg behandlingen av dine persondata for direkte markedsføring, inkludert profilering. 

Retten til korrigering 

Hvis du mener at opplysningene vi har registrert på deg er unøyaktige eller ufullstendige, så gi oss beskjed, og vi vil sørge for å oppdatere informasjonen din. 

Retten til begrensning 

I kombinasjon med noen av dine andre rettigheter kan du også be om at vi begrenser bruk av dine personopplysninger, f.eks. i stedet for full sletting eller under vår vurdering av dine innsigelser. 

Klager 

Hvis du ønsker å sende inn en klage for hvordan vi håndterer dine personopplysninger, kan du alltid kontakte kundeserviceteamet på post@sagainterior.no. Du kan også sende inn en klage til din lokale data tilsynsmyndighet.